Moxa lanserade under våren en ny industriell PoE-switch som kan leverera 180 W med 30 till 60W per port och den har 2 Combo portar för att även kunna köra Gigabit.

 

En Ethernetswitch med PoE möjliggör kameraövervakning även på platser långt från strömuttag i väggen, här på bilden visas en enhet som sitter i ett skåp och i bakgrunden synd en tunnelmynning i snölandskap.

Kraftfulla Power Over Ethernet-switchar (PoE), lämplig speciellt på platser utomhus, i svåråtkomlig terräng eller där vanliga strömuttag saknas då data och elektrisk ström delar ledning.

För att bygga flexibla och kostnadseffektiva IP-videoövervakningssystem utnyttjas ofta Power Over Ethernet-switchar (PoE), speciellt på platser utomhus, i svåråtkomligt område eller helt enkelt där vanliga strömuttag saknas. Utmaningen ligger i att se till att PoE-switcharna kan ge hög effekt och tillräcklig nätverksbandbredd samtidigt som de är mycket pålitliga, även när de arbetar under extrema temperaturer, i hårda arbetsmiljöer, i högt brus eller med potentiella risker för nätintrång eller cyberhot.

EDS-P506E-4PoE är utvecklad för att möta dessa ovanstående och de uppfyller säkerhetskraven ända ner på enhetsnivå för cybersecurity enligt standard IEC 62443. De kan arbeta i ett brett temperaturområde, från -40 grader C upp till till +75 C.

Läs Pressmeddelande Produktsida