Periodens produktval

Kritiskt viktig utrustning kan behöva skyddas mot skadlig trafik, även inne i ett befintligt industriellt nätverk. Moxas industriella IPS, Ethercatch™, använder over-the-top teknik för distribution och därmed behöver inte det befintliga nätverket designas om, den uppfattas som ”osynlig” av nätverket. Ethercatch™ och artikel IEC-G102-BP stödjer även att opatchade enheter kan få virtuella rättelser.

Välj IEC-G102-BP, Moxas nästa generations IPS, för att ta del av en ökad datasäkerhet!

Ethercatch ™ är en industriell IPS som upptäcker och blockerar skadlig trafik i industriella nätverk för att skydda dina viktigaste data och säkerställa kontinuerlig drift.

Ethercatch ™ är en industriell IPS som upptäcker och blockerar skadlig trafik i industriella nätverk för att skydda dina viktigaste data och säkerställa kontinuerlig drift.

Mycket kompakt industriklassad datalåda med IPS/IDS

Detaljerad datahantering och möjlig vitlistning

T-modell med arbetstemperaturområde -40 till +75 grader C

2 portar 10/100/1000 Mbps Ethernet

LAN Bypass kan förhindra stopp i trafiken

Bump-in-the-wire minskar risken att störa traffik i nätverket vid installation

 

Symbol för Hämta datablad Datablad
Nästa generations IPS/IDS från Moxa Produktsida
Ethercatch IEC-G102-BP nominerades till GIT Security Award och kom upp på prispallen. Grattis! 
IDS, intrusion detection system, är ett system för att upptäcka försök till dataintrång, medans IPS, intrusion prevention system, kan beskrivas som ett program som ska förhindra obehöriga att få tillgång till datornätverk. Dessa två används oftast tillsammans. IEC-G102-BP-PRO innehåller båda och är utvecklad av Moxa för att fungera i industriella miljöer och uppfylla de ökade kraven kring cybersäkerhet som ställs både från industri och myndigheter på drift av verksamhetskritiska system. Tillsammans med Moxas programvara Security Dashboard Console kan övervakning och drift i realtid utföras även i detaljnivå på era OT-system.