Moxa och Cat om Coronavirus, Covid-19
20200311

På grund av det pågående utbrottet av Covid-19 så finns det osäkerhetsmoment kring komponentförsörjning.

Moxa informerar oss löpande om hur Coronaviruset, Covid-19, påverkar leveranser pga. komponentbrist från Kina och vilka åtgärder som görs för att få verksamheten och driften av fabriker i Taiwan att fungera så smärtfritt som möjligt tills återgång i normalläge gäller.

Detta har resulterat i vissa förseningar av leveranser, längre ledtid och fördröjning av information kring leveransdatum.
Utifrån Moxas förändrade arbetssätt så har vi på Cat även tvingats till en del förändringar. Främst gäller det hur snabbt vi kan ordererkänna kunders beställningar med leveransdatum.

Även transportvägar har förändrats och detta påverkar även ledtider.

Cat har fortfarande att bra lager. Beställningar på utrustning som finns i Sverige eller Europa ordererkänns och levereras som tidigare omgående. Vi vill även uppmana kunder att lägga beställningar så snart ni kan.

Vi kommer uppdatera denna sida löpande.

Moxa har vidtagit åtgärder för att skydda personals hälsa och har på sin hemsida lagt upp information. Sammanställningen finns på engelska, hör av dig till oss om du vill veta mer om den,  Moxa’s Statement Regarding COVID-19.

Vi håller nära kontakt med Moxa och andra leverantörer för att göra det bästa av situationen och kunna leverera produkter och information till våra kunder och samarbetspartners så snart vi kan.

Välkommen att höra av dig om du har frågor.

 

Senast uppdaterad 2020403