Välj ett kompaktare alternativ när du ska möta den ökade efterfrågan på anslutningar

Bild på den kompakta Ethernetswitchen EDS-2018-ML från Moxa

Periodens produkturval är den nya kompakta 18 portars switchen där 2 av portarna kan köra Gigabit Ethernet. EDS-2018-ML

 Extra tålig mot elektromagnetiska störningar, högt EMI/EMC skydd

 T-modellen har ett brett arbetstemperaturområde -40 grader C till +75C

  Möjlighet att mekaniskt sätta på/stänga av funktionerna QoS, broadcast storm protection (BSP) och port break alarm

Broadcast storm är en kedjereaktion av meddelanden och svar som snabbt växer i antal i ett nätverk, något som kan leda till att nätverket inte fungerar eller får en härdsmälta. Det kan vara ett tekniskt fel i en switch i nätet eller så kan det vara sabotage, kanske del av en överbelastningsattack.

Portbreak alarm meddelar operatören att det är något fel på just den porten, alternativt att någon brutit uppkopplingen, det kan vara en obehörig eller ett misstag.

 

Moxas nya 18 portars Ethernet switch är en industriell switch som är direkt körbar (unmanaged på engelska eller Plug’n Play). Två av portarna kan hantera Gigabit och de är kombinationsportar, vilket betyder att det går att använda optisk fiber eller kopparkablage. EDS-2018-ML är utvecklad för att kunna användas i många olika typer av industrier och applikationer. Förutom IP-30 klassat metallchassi och flera möjliga monteringssätt, går flera av funktionerna att stänga av/slå på via DIP switchar. ex QoS, Broadcast Storm Protection och larmfunktionen Port Break Alarm.

Symbol för Hämta datablad Datablad