NY produkt från Moxa är finalist i GIT Security Award 2021

2-portars industriellt intrångsskydd med full Gigabit: Moxas nya IPS/IDS heter IEC-G102-BP

Moxas IEC-G102-BP är utvecklad för att skydda utrustning eller system vilka är verksamhetskritiska, det vill säga sådant som är direkt avgörande för att driften ska fungera. Moxa har med IEC-G102-BP tagit ytterligare ett steg med nästa generations IPS för att hjälpa användare att höja säkerheten i sina applikationer. Cybersäkerhet inom det industriella sakernas internet fortsätter vara högaktuellt och nu när Moxas IEC-G102-BP har nominerats som finalist i tävlingen GIT Security Award ser vi att det är fler än vi som anser Moxa ligga i framkant.

Vi hoppas att alla våra kunder och läsare kan ta sig tid att rösta på den de anser sig en värdig vinnare. Röstning pågår till 23 augusti 2020.

Vi röstar på Moxas IEC-G102-BP och hoppas att även ni gör så, klicka här!

 

Banner, vote for Moxa IEC-G102-BP in the contenst Git Security Award 2021, click here!

Kontakta oss på Cat för mer information om säkerhet i och kring produktionsnät eller för skydd av känsliga industriella applikationer.

Symbol för Hämta datablad Datablad IEC-G102-BP
Download Användarmanual IEC-G102-BP, gäller även PRO-versionen
Symbol för Hämta datablad Datablad Security Daschboard Console,
security management SW for OT-networks
Download Användarmanual SDC och dess licenshantering
IDS, intrusion detection system, är ett system för att upptäcka försök till dataintrång, medans IPS, intrusion prevention system, kan beskrivas som ett program som ska förhindra obehöriga att få tillgång till datornätverk. Dessa två används oftast tillsammans. IEC-G102-BP-PRO innehåller båda och är utvecklad av Moxa för att fungera i industriella miljöer och uppfylla de ökade kraven kring cybersäkerhet som ställs både från industri och myndigheter på drift av verksamhetskritiska system. Tillsammans med Moxas programvara Security Dashboard Console kan övervakning och drift i realtid utföras även i detaljnivå på era OT-system.