Strömsnål mobilrouter

Oavbrunten LTE-uppkoppling men strömsnål enhet för att koplla upp er utrustning i kanten av era nätverk.
OnCell 3120-LTE-1 har plats för två SIM-kort, dubbla spänningsmatningar, säkerhetsfunktioner som IPSec, VPN och kan använda GuaranLink för att förbättra den mobila uppkopplingen. Ethernet och RS232/422/485 portar. Dessutom drar den endast 40 mW i aktivt sparläge!

Att använda trådlöst och mobilrouters, eller inte?

Om vi går tillbaka endast ett par år så ser vi stora skillnader då det gäller trådlösa tekniker och användning av dessa. Osäkerheten kring vad man kan lita på då det gäller radiovågor och mobiltäckning kanske fortfarande är stor bland vissa. Det är inte alltid som trådlöst är en möjlig lösning. Med det konstaterat, så vågar vi ändå påstå att teknik och utrustning förbättras hela tiden och att vår önskan, i samhälle som stort, ändå är att kunna nå och vara nåbara, både privat, inom företag och industri. Vi kan konstatera att det trådlösa landskapet förändras och att både industrier och städer runt om i världen söker tillförlitliga trådlösa lösningar för fjärrapplikationer. Viljan att kunna fjärrstyra, att kunna ta hem produktionsdata eller övervaka en plats för ökad personsäkerhet gör att kraven på bättre mobila lösningar också ökar. LTE-teknik används oftast i applikationer som täcker ett stort område där fjärrkommunikation behövs.

Oncell 3120-LTE-1 är en stabil mobilrouter för Ethernet eller serielldata över LTE /dess föregångare!

Moxas OnCell 3120-LTE-1 är gateways som även kallas mobilrouters med LTE. Produkterna använder LTE-funktionalitet tillsammans med GuaranLink. Det sistnämnda är en teknik för att tillsammans med dubbla SIM-kort öka tillförlitligheten i en trådlös fjärranslutning och förbättrar uppkopplingskvalitén. Det lilla lövet i bilden ovan ska symbolisera att produkten är designad för att använda så lite el som möjligt. Med en låg energiförbrukning så är OnCell 3120-LTE-1 idealisk för sol- eller vinddrivna applikationer. Kvalité och säkerhetskraven är fortfarande höga och utrustningen följer industriella standarder, de är även godkända att använda i explosivfarliga miljöer.

Med en bred nätverkstäckning och låg energiförbruknig är OnCell 3120-LTE-1 lämplig för datadistribution även i trådlösa nätverk med långa avstånd där matarspänningsmöjligheterna ute på fält inte är så stora.

Ladda ner en broschyr om mobilroutrar för LTE, de kostnadsfria programmet OnCell Central Manager och några applikationsexempel. Bild på OnCell 3120-LTE brochyr 2020

 

Se en grafisk presentation

 

OnCell 3120-LTE-1 i korthet

Mer information

OnCell 3120-LTE OnCell 3120-LTE-1: Industrial LTE Cat 1 cellular gateway, B3/B5/B8/B28, läs mer på produktsidan…
OnCell G3150A-LTE: Industrial LTE Cat 1 cellular gateway, B1/B3/B8/B20/B28, läs mer…
OnCell G3470A: 4 port, 2G/3G/4G industrial LTE Ethernet IP gateway, läs mer…