TopLT_q4_15w

 

Möjligheten att använda trådlös kommunikation har funnits länge. Utvecklingen att hålla enheter uppkopplade med trådlös kommunikation har verkligen gått framåt. Det finns fortfarande applikationer och platser som inte passar att koppla upp trådlöst men inom industrin blir det vanligare ju bättre produkter och tjänster som finns att tillgå.

 

YouTube

Lyssna på ett inspelat Webinar i ämnet ” Enabling Wireless for Your Industrial Devices

Det finns många typer av industriella enheter vilka behöver övervakas eller hanteras via fjärrstyrning alt. fjärrövervakning. Flera av dessa enheter kan kräva en hybrid av både trådbunden och Wi-Fi-lösning. Men vad är Wi-Fi, hur säkert är det och vad kan det användas till? Detta är lite av det som Ariana Drivdahl går igenom under den första delen av ett inspelad presentation om Wi-Fi. Hon passar även på att ge konkreta tips inför planering och installation av trådlösa nätverk. Paul Wacker, även han Product Manager på Moxa berättar om seriekommunikation över Wi-Fi, hur mät- och styrdata (I/O) kan bli åtkomlig via trådlösa servrar och bryggor.

Program Webinar 20151204

Presentationen avslutas med en frågestund. Tyvärr kan ni inte skicka in era frågor live då detta är en inspelning. Istället går det bra att skicka din fråga till sales@catab.se Märk titeln med ”Enabling Wireless for Your Industrial Devices”

 

Ofta pratar vi om industriella enheter och det betyder att de klarar och kräver lite -eller mycket mer ̶ än de standardprodukter som används i hem och på kontor. En industrianpassad produkt fungerar oftast bättre, är tåligare, har inbyggda kontrollfunktioner och är oftast lite fulare än standardprodukter men i gengäld håller de i längden. Vilka är dina krav? Hör av dig så till oss på Cat AB så kan vi hjälpa er finna en hållbar lösning.
Moxa Webinar Enabling Wireless for Your Industrial Devices, på engelska