Banner UC from Moxa the IIoT gateways 2019
Översikt Produkter Exempel på applikationer Mer information Kontakta oss
 

Förnybar energi

Kund: Drift och underhållsföretag inom solenergi

En kund med solkraftsparker i Taiwan behövde mer effektivt samla in och skicka data till och från solpaneler ute på fältet. Moxas UC-serie IIoT gateways valdes då de har flera seriella portar och ett robust LTE gränssnitt som möjliggör enkel och snabb datainsamling.

Övervakning av maskiner

Kund: Maskinbyggare

Ett företag som tillverkar pressmaskiner bygger ett övervakningssystem för att effektivisera eftermarknadsförsäljning och underhåll. Företaget valde Moxas IIoT gateways på grund av plattformen för industriell Linux, MQTT support och möjligheten till WiFi anslutningar.

applications-machine-monitoring

Bild på reningsbassäng

Vatten och avlopp

Kund: Vattenrening

Företaget är ett av de ledande inom vattenrening och de har byggt ett nytt datasystem för att samla in mätdata för övervakning både vid vattenverk och reningsstationer. Moxas IIoT gateways passade perfekt främst för programmeringsmöjligheterna, molnanslutning och LTE-stödet.

Olja och gas

Kund: Fältservice vid oljeriggar

Ett företag i USA byggde ett telemetrisystem för att optimera prestandan i processer för artificiella pumpområden i oljefält, sk. artifical lifts. Anledningen till att företaget valde de produkter de gjorde var att dessa IIoT gatewayer har LTE Cat. 4 och fortsätter fungera i extrema temperaturer från -40 grader Celsius till + 70°C och naturligtvis för att de certifierats inom explosiva miljöer med C1D2 och ATEX Zone 2. Valet föll på Moxas UC-serie gatewayer för sakernas internet inom industri.

applications-oil-and-gas-c1d2-atex-zone2

brochure-cellular-arm-linux-iiot-gateway_C

Mer information

Download Guidebook

Ladda ner ett white paper

The next Generation IIoT gateways solutions transforming manufacturing

Läs mer om IIoT

Hur kan Moxas utrustning för edge connectivity förenkla inhämtning av data och vad finns idag

 

 • Programmering

  Behöver du egensnickrad kod på din produkt? Vi kan hjälpa dig! Vi har erfarna programmerare redo att anpassa produkterna åt… Läs mer »

 • Köpvillkor

  Läs våra allmänna köpvillkor här

 • OK

  Att välja rätt…

  Det kan vara svårt att veta exakt vilka produkter som behövs för att tillgodose just era behov, eller om produkt… Läs mer »

 • Moxa ikon

  Agenturer

  Cat AB jobbar med flera namnkunniga agenturer: MOXA, Advantech och Barix är några av de största och starkast etablerade på… Läs mer »