En liten men pålitlig Ethernetswitch
Fler och fler företag inom våra branscher arbetar med att höja motståndskraften mot intrång och samtidigt effektivisera sina industriella nätverk. Tillverkningsindustrin, liksom många andra industrier, fortsätter att utvecklas och förbättra sina produktionslinor likväl som processer, något som medför att kraven på nätverkens infrastruktur också förändras då renovering och expansioner behövs. Som vi alla vet är det viktigt att befintliga inkopplad  utrustning bibehåller, eller får än högre, tillförlitlighet än tidigare, detta gäller även de switchar som inte är övervakningsbara. 

I många fall uppstår frågor kring vart ny utrustning kan placeras, ifall ny utrustning kan få plats överhuvudtaget och detta gäller då oftast inom existerande kabinett, skåp eller maskiner där utrymmet är begränsat.

För att ni snabbt och enkelt ska kunna anamma de nya förändringarna i nätverken så har Moxa tagit fram en ännu mindre Ethernetswitch med fem eller åtta portar. Den är fortfarande hanterbar och anpassad för industriella applikationer men dess storlek i fem-portarsmodellen är endast 18 x 81 x 65 mm. EDS-2000/G2000-EL är robusta unmanaged Ethernetswitch designad för flexibilitet, tillförlitlighet och kontinuitet i drift. Om ni har krav på högre hastighet i nätverket så finns EDS-G2000 serien med överföringshastigeter i Gigabit!

 

Bild från videoklipp om EDS2000, klickbar till Youtube

 

 

 

Ethernetswitchar som lämpar sig…

Mindre yta
Varaktig drift, "installera-och-glöm"
Kort latens/tidsfördröjning

när utrymmet är begränsat

En renovering av ett nätverk kan inte bli så mycket enklare än med EDS-2000-EL serien, dessutom med fler portar på en mindre* golvyta.

då tillförlitlighet behövs

En driftsatt EDS-2000-EL rullar på och den är trots sin litenhet en tillförlitlig Ethernetswitch vilken klarat hårda drifttester.

om latens är en riskfaktor

Endast några mikrosekunders tidsfördröjning är tillåtna för kraven på EDS-2000 serien, vilket möjliggör snabbare svarstid för er MES applikation.

 

Ethernetswitchar som kan installeras i…

KOMPAKTA MASKINER

Enkel integrering i maskiner.

KONTROLLPANELER

Passar bra i elektroniska kontrollpaneler.

HÅRDA ARBETSMILJÖER

Modell med utökat arbetsområde klarar -40 till 75°C.


EDS-2000/EDS-G2000 serien

Industriella ”plug-n-play” switchar

• 5 eller 8 portars Ethernet
• Full Gigabit Ethernet (EDS-G familjerna)
• SC/ST fiber modeller (EDS-2008 EL-modell)
• Stödjer 12/24/48 VDC input
• Låg latensnivå/ tidsfördröjning endast några mikrosekunder
• Högt EMC motstånd
• QoS och BSP** kan konfigureras via DIP switchar

Lättviktare med 5 eller 8 portar:

EDS-2005-ELP

EDS-2008-ELP

EDS-G2008-ELP 5 portar med 10/100/1000 Mbps

EDS-G2008-ELP 8 portar med 10/100/1000 Mbps

Testresultat visar att EDS-2000-EL fortsätter arbeta utan avbrott även i extremt höga temperaturer.
*) EDS-2005 serien är 48% mindre än föregångaren EDS-205.
**) Quality of Service (QoS) och Broadcast Storm Protection (BSP) kan konfigureras via DIP-switchar vilka monterats ovanpå enheten.

 • Programmering

  Behöver du egensnickrad kod på din produkt? Vi kan hjälpa dig! Vi har erfarna programmerare redo att anpassa produkterna åt… Läs mer »

 • Köpvillkor

  Läs våra allmänna köpvillkor här

 • OK

  Att välja rätt…

  Det kan vara svårt att veta exakt vilka produkter som behövs för att tillgodose just era behov, eller om produkt… Läs mer »

 • Moxa ikon

  Agenturer

  Cat AB jobbar med flera namnkunniga agenturer: MOXA, Advantech och Barix är några av de största och starkast etablerade på… Läs mer »