mGate 5114 konverterar mellan IEC 101 och 104 samt Modbus RTU och TCP
Översikt Utmaningar Lösningar Produkter Kontakta oss

Den smidiga genvägen till protokollkonvertering

Moxas MGate 5114 är en gateway för protokollkonvertering utvecklad för kommunikationssystemen och applikationer i och kring kraftverk. Dessa produkter erbjuder förutom protokollkonvertering även användbara verktyg för drift och underhåll, detta för att underlätta under övergångsfasen, vilken ibland kan vara lång.

Olika protokollkonverteringar  Enkel konfiguration   Enkelt underhåll 

När ett fel uppstår i SCADA-systemet kan det vara en svår och komplicerad uppgift att hitta orsaken till orsaken. Moxas MGate 5114 har en inbyggd trafikövervakning som ger dig omfattande information om alla rådata, vilket hjälper dig att identifiera problemet snabbt och enkelt. Dessutom kan vårt trafikövervakningsverktyg exportera PCAP-filen så att du kan importera data till ett Wireshark-verktyg, baserat på dina Ethernet- och seriella felsökningskrav.

Bild från protokollövervakaren

Effektiv systemintegration för dina kraftverksapplikationer

electrical engineers discussing work

Uppgradering på kraftverket

Uppgradringar av applikationer och system på kraftverk och kommunikation kring elnät sker på många olika sätt. Ladda ner en brochyr och se om Mgate 5114, gör olika typer av protokollomvandlingar smidigt och enkelt.
Application note (pdf)

MGate 5114

1-ports Modbus RTU/TCP/IEC 101 till IEC 104 gateway

• Protokollkonvertering mellan Modbus RTU/ASCII/TCP, IEC 60870-5-101 och IEC 60870-5-104
• Enkel konfiguration via webb-guide
• Övervakar status och feluppkomster för enklare underhåll
• Inbyggd trafikövervakning / diagnostic för Modbus RTU/TCP och 101/104 underlättar felsökning

Blå skylt med text Läs mer >>

Bild på MGate 5114

Kontakta oss på Cat AB så hjälper vi dig vidare med tekniska frågor, funderingar, priser och leveranstider. Klicka här och skicka ett mejl eller ring oss på telefon 08-733 00 20

 • Programmering

  Behöver du egensnickrad kod på din produkt? Vi kan hjälpa dig! Vi har erfarna programmerare redo att anpassa produkterna åt… Läs mer »

 • Köpvillkor

  Läs våra allmänna köpvillkor här

 • OK

  Att välja rätt…

  Det kan vara svårt att veta exakt vilka produkter som behövs för att tillgodose just era behov, eller om produkt… Läs mer »

 • Moxa ikon

  Agenturer

  Cat AB jobbar med flera namnkunniga agenturer: MOXA, Advantech och Barix är några av de största och starkast etablerade på… Läs mer »