Bild på nätverksstruktur där Modbusgateway är inbyggd i remote io enheten

 

Översikt Vanliga problem En lösning Mer information Kontakta oss

 

Mindre komplexitet med inbyggd Modbusgateway

IoThinx 4510 är inte bara en modulär I / O. Den har också med en inbyggd Modbus-gateway för insamling av seriell data på fältet. Med förmågan att konvertera mellan flera protokoll kan Moxas ioThinx 4510 konvertera de samlade I / O- och seriedata till protokoll som är lämpliga för olika övre programvaror. Till exempel, molntjänst via MQTT, SCADA via Modbus TCP, NMS via SNMP och mer. Denna två-i-ett-design minskar systemkomplexiteten, mängden utrymme som krävs i nätverkstopologin och den totala installationstiden.
Du kan också ansluta dina äldre enheter till Ethernet, vilket ökar enheternas livslängd eftersom du kan fortsätta använda enheternas ursprungliga protokoll.
 • Programmering

  Behöver du egensnickrad kod på din produkt? Vi kan hjälpa dig! Vi har erfarna programmerare redo att anpassa produkterna åt… Läs mer »

 • Köpvillkor

  Läs våra allmänna köpvillkor här

 • OK

  Att välja rätt…

  Det kan vara svårt att veta exakt vilka produkter som behövs för att tillgodose just era behov, eller om produkt… Läs mer »

 • Moxa ikon

  Agenturer

  Cat AB jobbar med flera namnkunniga agenturer: MOXA, Advantech och Barix är några av de största och starkast etablerade på… Läs mer »