UPort 400A serien från Moxa är nästa generations industriklassade USB hubbar

UPort® 400A-serien är USB-3.2-hubbar av industriell kvalitet vilka kan expandera en USB-port till 4 eller 7 USB-portar. Naven är utformade för att ge 5 Gbps dataöverföringshastigheter genom varje port, Moxa kallar det för äkta USB 3.2 Gen 1 SuperSpeed. Moxa har testat och de nya hubbarna fungerar även för tungt belastade applikationer. Naven är helt kompatibla med USB-plug-and-play-specifikationen och ger 900 mA effekt per port, vilket säkerställer att dina USB-enheter fungerar korrekt. Extern strömförsörjning till USB-hubbar är det enda sättet att garantera högsta möjliga kompatibilitet med USB-enheter för uppfyllande av specifikationen, mata dem med 12-24VDC. Produkterna är bakåtkompatibla och kan naturligtvis sköta utrustning som är USB 2.0 liksom 1.1 certifierad.

Klicka för Datablad Datablad

 

 

Moxas nya UPort 200A 204A och UP-207A

I samband med denna nyutveckling av industriella USB nav så togs det även fram en enklare hubb, UPort 200A serien vilken även de uppfyller USB 3.2

Klicka för Datablad Datablad

Har du frågor kring dessa produkter så kontakta oss på Cat AB. Det finns även en del svar på Moxa FAQ sidor, läs mer här och välkommen tillbaka sedan.