Produkter och Webshop
 

verktygen

Industriell IT är ett brett område. Ändå kan vi påstå att vi kan en hel del om det. Vi har i över ett kvarts sekel arbetat med produkter inom data, kommunikation och nätverk. Vi har utvecklat en djup kunskap inom området industriell IT. Den kunskap och erfarenhet som vi skaffat oss har sin grund i långa och goda samarbeten med leverantörer och kunder. Ett samarbete som lett till ett ömsesidigt utbyte av tekniska lösningar och förbättringar av produkter.
I menyn till vänster hittar du många av de produkter vi säljer inom respektive område.
Vårt sortiment är dock för stort för att i detalj visas här, och därför är det bäst om ni kontaktar oss via mail eller telefon för att diskutera en lösning som kommer passa just era behov.

Cat Webshop

Klicka här för att komma till vår WEBSHOP , för att få tillgång till webshoppen krävs inloggning och att du är godkänd som kund hos oss. Vill du ha tillgång till denna tjänst ber vi dig kontakta oss på telefon eller via mail.

 • Programmering

  Behöver du egensnickrad kod på din produkt? Vi kan hjälpa dig! Vi har erfarna programmerare redo att anpassa produkterna åt… Läs mer »

 • Köpvillkor

  Läs våra allmänna köpvillkor här

 • OK

  Att välja rätt…

  Det kan vara svårt att veta exakt vilka produkter som behövs för att tillgodose just era behov, eller om produkt… Läs mer »

 • Moxa ikon

  Agenturer

  Cat AB jobbar med flera namnkunniga agenturer: MOXA, Advantech och Barix är några av de största och starkast etablerade på… Läs mer »