Ett urval av våra leverantörer.

Moxa Reliable Networks and Sincere service Moxa och Cat AB har arbetat tillsammans i drygt 25 år. Cat AB och våra kunder har varit med att utveckla flera av de produkter som idag finns i produktsortimentet. Vi är stolta över att vara en av få distributörer som fått den prestigefulla utmärkelsen ”Life Time Partner”. Cat AB fortsätter vara supportcenter och distributör för hela Moxa-sortimentet där både NPort och MGate ingår. Läs mer…
Barix kom in i sortimentet för drygt 10 år sedan, då främst på grund av att de hade och fortfarande har de bästa lösningarna för  strömmande ljud över IP. Annuncicom , Instreamer och Extreamer är de mest kända produkterna. Barionet är Barix produkter för  hantering av I/O, främst avseende automation och kontroll.
Advantech -Enabling an Intelligent Planet -Logotype Advantech och Cat ABs samarbete sträcker sig även det mer än 25 år tillbaka, vilket gjort och gör att vi känner vi oss hemmastadda i produkterna och  lösningarna. Allt från I/O och Adam-moduler till switchar och datorer för nästintill alla marknader.
Det finns många fler i företagets lista på leverantörer för svenskatillverknikningsföretag