Ett urval av våra leverantörer.

Cat AB har en mängd leverantörer och samarbetspartner. Här kan du läsa lite mer om vart företag. Bara för att ett företag inte finns med nedan betyder inte att de inte finns hos oss. Kontakta Cat AB och berätta vad ni behöver.

Moxa är vår primära samarbetspartner och vi har jobbat tillsammans i 28 år. Moxa är världsledande inom anslutning av seriell utrustning och den tredje största leverantören av infrastruktur för det industriella Ethernet. De arbetarar efter devisen att skydda människor, utrustning och tillgångar i industriella miljöer, även i farliga miljöer, genom att tillhandahålla kommunikation och nätverk med maximal tillförlitlighet. Cat AB och våra kunder har tillsammans varit med att utveckla flera av de produkter som idag finns i produktsortimentet. Vi är stolta över att vara en av få distributörer som fått den prestigefulla utmärkelsen ”Life Time Partner”. Vi är glada över utmärkelsen samt över det fortsatta förtroendet att vara supportcenter och distributör för hela Moxa-sortimentet. Läs mer…
LannerLanner Electronics Inc. är positionerade som ett tillverkande ODM/OEM företag. De arbeta med kvalitativa whitebox lösningar för datorer inom nätverkssegment. I deras sortimentet finns produkter för Telekom såsom plattformar för stamnät- och nätoperatörer, fläktlösa datorer samt IPC.
Barix kom in i sortimentet för drygt 10 år sedan, då främst på grund av att de hade, -och fortfarande har- de bästa lösningarna för  strömmande ljud över IP. Annuncicom , Instreamer och Extreamer. Utöver detta finns  Barionet: lösningar för  hantering av IO för automation och kontroll.
Axiomtek erbjuder ett brett utbud industri PC och pekskärmsdatorer samt intressanta produkter för att stödja AI inom industriella applikationer.
Advantech -Enabling an Intelligent Planet -LogotypeAdvantech och Cat ABs samarbete sträcker sig även det mer än 25 år tillbaka, vilket gjort och gör att vi känner vi oss hemmastadda i produkterna och lösningarna. Allt från I/O och Adam-moduler till switchar och datorer för nästintill alla marknader.
NavigateWorx_logoNavigateWorx utvecklar produkter och lösningar för cellulär tillika trådlös uppkoppling för att underlätta drift, underhåll samt övervakning av  maskiner mot maskiner, IIoT-system och för utbyggnad av framtidens smarta industrier. Läs mer…
Det finns många fler i företagets lista på leverantörer till svenskatillverknikningsföretag 
  

 • Programmering

  Behöver du egensnickrad kod på din produkt? Vi kan hjälpa dig! Vi har erfarna programmerare redo att anpassa produkterna åt… Läs mer »

 • Köpvillkor

  Läs våra allmänna köpvillkor här

 • OK

  Att välja rätt…

  Det kan vara svårt att veta exakt vilka produkter som behövs för att tillgodose just era behov, eller om produkt… Läs mer »

 • Moxa ikon

  Agenturer

  Cat AB jobbar med flera namnkunniga agenturer: MOXA, Advantech och Barix är några av de största och starkast etablerade på… Läs mer »