aktuellt

 • Periodens produktval IEF-G9010 EtherFire

  EtherFire™ är en serie av industriella brandväggar med IPS vilka kan segmentera ert industriella nätverk och skydda den mest skyddsvärda av er utrustning.
 • Moxa Industrial Linux med extra support, nya MIL dokument

  Moxa har använd Linux standard Debian och utvecklat en egen programvara Moxa Industrial Linux som idag lovar extra lång support och även utveckling av programkorrigeringar. Framtagen så Moxas produkter ska kunna uppnå de krav på längre tillförlitlighet och garantier som kommer i takt med då kritiska system uppdateras.
 • Sårbarhet funnen i EDR-810

  Vi vill även på detta sätt uppmärksamma våra kunder som använder Moxas router EDR-810 att flera säkerhetsproblem upptäckts, som åtgärd finns ny FW tillgänglig att ladda ner.
 • Moxa Remote Connect säkrare fjärråtkomst remote IO MRC-1002 med eller utan LTE modul, köp rabatterat exemplar för 17 maj 2021

  Säker fjärråtkomst till din applikation, vinn eller köp!

  Kampanj tom. 17 maj! Moxa Remote Connect (MRC) och MRC Quick Link Service öppnar en ny värld av säkerhet, användarvänlighet och flexibilitet för att säkra din fjärråtkomst.
 • EDS-2000-EL är små ethernetswitchar med hög kvalité

  EDS-2005 och EDS-2008 är kompakta med ytterst pålitliga "plug'n play"-switchar från Moxa som enkelt kan monteras i en maskin, en styrenhet eller ett skåp, QoS, BSP och T-modell
 • Mars-apr. produktval: UC-2100 underlättar datainsamling & UC-2104 har LTE

  UC-2100 serien är kompakta datorer med LAN och serieportar, vissa har WiFi/ mobil åtkomst, några har gigabit port för snabbt Ethernet, andra har utökat arbetstemperaturområde, de finns i T-modell för utökat tempområde och med EX-godkännande. Vissa av modellerna har plats för microSD för att kunna skapa extra lagringsplats. Dessutom kan UC-2100 serien övervakas och hanteras med programvaran MXview.
 • Säkerhetsproblem: Otillåten behörighet Sudo (Linux)

  Linux: En sårbarhet, klassad till 7.8,  har upptäcks som utnyttjar buffertöverskridning i högen främst i Sudos versioner 1.8.2 till 1.8.31p2 och 1.9.0 till 1.9.5p1.
 • Moxas Protokollkonverterare MGate 5217i

  BACnet/IP + Modbus =sant med Moxas nya gateway

  Vare sig det är styrning av strömförsörjning till viktig utrustning eller objektsövervakning i husautomation... låt oss få presentera MGate 5217i
 • Pressmeddelande: Moxa släpper BACnet gateway

  Moxa har introducerat en ny serie robusta protokollkonverterare för kommunikation mellan Modbus och BACnet. Dessa gateways stödjer Modbus RTU/ASCII/TCP och BACnet/IP och är framtagna för att möjliggöra integrering och en säkrare kommunikation mellan industriella enheter, sensorer, drift och övervakningssystem. MGate 5217
 • Risk för längre leveranstider

  Risk för längre leveranstider under vinter och vår 2021. Det råder till viss del komponentbrist inom vissa segment vilket även delvis påverkar produktion hos våra leverantörer. Vi ökar vårt lager, men låt oss hjälpas åt att lägga beställningar och prognoser tidigare i år.