Moxa är er pålitliga partner för anslutning av seriella enheter

Sedan 1987 har Moxa anslutit och stöttat seriell utrustning och så även framöver!

tillförlitlighet sedan 1987, det är en 35 årig meritlista som ständigt prövas i fält via pålitliga och säkra anslutningar!

För de företag som vill fortsätta använda seriell data från fält och därmed även förbättra effektiviteten  av driften, säkerställa tillgänglighet av produkter, tjänster eller programvara för framtidens krav på konvergens mellan OT och IT så är ett samarbete med en välansedd leverantör viktigt. De seriella gränssnitten har under många årtionden varit ett tillförlitligt och kostnadseffektivts alternativ för kommunikation inom de operativa systemen och främst industriella applikationer. Många är de som under åren hävdat att seriekommunikationen är död, men trots detta finns -och tillverkas- mången utrustning vilka fortfarande är beroende av det seriella protokollen. Naturligtvis ska vi ställa oss frågan hur länge och på vilket vis användandet av utrustning vilken baseras på seriekommunikation kommer kunna hanteras i de framtida nätverk och därmed även med sammanslutningen av de operativa nätverken och de nätverk vilka användes för informationsteknologi. Lyckligtvis finns lösningar tillgängliga som kan överbrygga klyftan och möjliggöra konvergensen av OT och IT; därmed kan den klyfta som uppstått mellan det seriella och Ethernet-nätverk, TCP/IP, minskas. Nedan följer tre sätt hur Moxa formar de seriella ekosystemet för framtidens anslutningar. Kontakta oss gärna på Cat AB om du har frågor, vi har jobbat med Moxa sedan 1993 och är er svenska distributör.

Klar att ansluta

Uppdatera anslutningsgränssnitten

Moxas lösningar för seriella anslutningar inkluderar seriell till USB, seriell till fiber, seriell till Ethernet, Seriell till trådlöst och många protokollkonverteringar vilken möjliggör att ansluta dina seriella enheter på flera olika vis och via olika protokoll.

Ready to Adapt

Integrera i moderna system

Moxa investerar kontinuerligt inom det seriella anslutningarnas sfär och svarar snabbt på kunders behov och marknadstrender genom att ta fram nya applikationer och utvecklar nya drivrutiner på en mängd olika plattformar.

Ready to Secure

Öka säkerheten i anslutningarna

Moxas lösningar för seriell kommunikation över Ethernet innehåller IEC 62443-4-2 byggstenar. Det finns en mängd inbyggda säkerhetsfunktioner för att förbättra säkerheten i anslutning av seriella enheter.

 

Vad är då nytt?

I sortimentet har vi över 500 produkter och nya produkter tillkommer vart eftersom. Den lilla broschyren om olika lösningar för att ansluta kantutrustning/Edge är också ny, medan Networking 101 har uppdaterats. Klicka på länkarna nedan och läs mer.

Mgate MB5121serien Brochyr Uppdaterad tech-guide
Bild på Moxa Mgate 5121 Bild på brochyr Edge connectivity 2023, klicka för att ladda ner pdf
CANopen till Modbus Edge Connectivity Solution brochure Industrial Connectivity & Networking 101

Nyfiken på Modbus och protokollomvandlare?  Länk till YoutubeVi har samlat en spellista på Youtube om Moxa MGate, rekommenderas !

 

Moxas sortiment innefattar en bred portfölj för anslutning av seriell utrustning:

Serial device servers, Serial Converters, Protocol Gatewaws, USB to serial/USB-hubs och Multiport Serial Boards.

 

Länk till Youtube Filmtips på Youtube ”Pioneering Reliability Since 1987

Din pålitliga leverantör av lösningar för seriell anslutning

Moxa är mycket engagerad i seriell produktutveckling. Sedan 1987 har Moxa investerat miljontals dollar varje år för att utveckla innovativa och användarvänliga produkter för att betjäna våra ”serie-partners”. Vi erbjuder nu över 500 modeller av produkter för seriell anslutning och är den branschledande leverantören av lösningar för anslutning av seriell utrustning. Som din betrodda leverantör av denna typ av utrustning åtar vi oss att tillhandahålla en mängd olika seriella anslutningslösningar för att möjliggöra anslutning för äldre utrustning fram till år 2030 och därefter. Det handlar om säker och pålitlig öbverföring av seriell data. Vi investerar inte bara i att utveckla ny kommunikationsteknik och kapacitet för anslutningssäkerhet för att uppfylla framtida nätverkskrav, utan fortsätter också att uppdatera vår befintliga produktportfölj för att göra äldre enheter enkla att integrera med dina moderna system. Med våra lösningar för anslutningar av datautrustning tar vi dina seriella enheter till framtida nätverk enkelt och säkert. Moxa Trusted Serial Partner, handskakning under DB9 kontakt