Agenturer

Cat AB jobbar med flera namnkunniga agenturer: MOXA, Advantech och Barix är några av de största och starkast etablerade på marknaden industriell IT.
Vi är extra stolta över att ha fått utmärkelsen ”Lifetime partner” av MOXA.

Advantech har sedan 1983 arbetat med att utveckla och tillverka produkter för mät- och styrsystem samt datorer för industrin. Med ett breddat utbud som täcker det mesta från automation till robusta datorer, datorskärmar och nätverksprodukter är Advantech ofta ett självklart val då det gäller att förse oss på Cat och våra kunder med högkvalitativa produkter. Mer om Advantech…
www.advantech.com/

Barix är ett företag som erbjuder kompetens inom ledande, IP-baserad kommunikation och styrteknik inom audio. Typiska BARIX produkter inkluderar en rad olika lösningar och produkter som kan anslutas lokalt via standardiserade nätverk eller via Internet, innovativa, låg kostnad, utan dator lösningar för tal eller ljud över IP-program (överföring och övervakning av ljudsignaler), kommunikation (intercom) och uppgifter automatisering (decentraliserad kontroll, övervakning och underhåll). www.barix.com

DigiPower tillhandahåller produkter inom strömförsörjning (Power Distribution Units) och backuper (Uninterruptible Power Supply) samt även fjärrstyrning av kraftuttag via Ethernet (Remote Power Manager).
www.digipower.com.tw

Evertime tillverkar antenner och antenntillbehör. Sortimentet omfattar allt från antenner för mobiltelefoni till WLAN (2,4 – 5;8 GHz)
www.ep.com.tw

Four Faith, utvecklar och tillverkar utrustning för mobila telekommunikationslösningar såsom routers, modem, till WCDMA/HSUPA/HSDPA, TD-SCDMA, EDGE, GPRS och GSM.
www.four-faith.com

GAOKE Communications Technology Co.LTD, grundades 1993 och utvecklar och tillverkar telekommunikationsutrustning såsom GSM, GPRS, EDGE, HSDPA, HSUPA, CDMA modem/routrar.
www.gktel.com

Moxa är en av de största leverantörerna i världen av utrustning för industriell datakommunikation. I sortimentet finns allt från serieportskort, device servers, mediakonverterare och nätverksswitchar till videoservrar och remote I/O. Cat är ett av Moxas diplomerade tekniska supportcenter, MTSC.
Mer om Moxa … www.moxa.com

NXN skapar produkter för att flytta seriekommunikationsdata trådlöst. På produktprogrammet finns bland annat M2M, trådlösa lösningar med virituella COM-portar över GSM/GPRS.
www.nxn.com.tw

Sena har i sina Linuxbaserade produkter vidareutvecklat möjligheterna med överföringen av seriekommunikation över Ethernet, samtidigt som de håller en hög säkerhetsnivå. I sortimentet har man också Bluetooth och WiFi-produkter.
www.sena.com

Volktek är ett företag som utvecklar pålitliga mediakonverterare för industriellt bruk. De kan fiberprodukter. Sortimentet omfattar även switchar för industriellt bruk.
www.volktek.com