Cellulära VPN Routrar från NavigateWorx


NR300 och NR500 är två, för den svenska marknaden ny familj av Cellulära VPN Routrar från NavigateWorx.
De Linux-baserade routrarna har ett innovativt koncept med applikationer, detta tillsammans med möjligheten att koppla dem mot ett administrativt system och en ruggad design gör dessa routrar högintressanta för industrin.

Den mindre NR300 är en enklare modell för 4G, NR500 med 2G/3G/4G kommer i flera varianter, anpassade för olika behov.
NR300 har 2 st SIM, 1 st Ethernet RJ45, 2st seriella portar (RS232/422/485).
NR500 har 2 st SIM, 2 st eller 4 st Ethernet, 2st seriella portar (RS232/422/485), 2DI + 2DO, samt WiFi som tillval.

Gemensamt för alla dessa är att det finns ett antal olika appar som man kan ladda in och listan växer ständigt. Även kundanpassade appar går att ordna. Idag finns det exempelvis för VPN, SMS, AT över COM/IP/Telnet, E-mail notification, Modbus Slav/Master, Modbus-2-DNP3, IEC101-2-IEC104.

Konfigurering, drift, underhåll och övervakning kan utföras från en gemensam plattform.

Device Management Platform – DMP, är också något de har gemensamt. Det är ett administrativt system till för att övervaka enheterna med och man kan välja att ha det själv, låta oss eller NavigateWorx administrera själva serverparken. Möjlighet till övervakning, konfigurering och massuppdatering gör det till ett enkelt val.

Device Management Platform

En 5G Router är under utveckling och finns redan nu tillgänglig i en prototypserie.


Cat AB har satt upp en egen DMP för att visa på enkelheten och möjligheten till en lokal installation. Kontakta oss gärna för en demo.


NavigateWorx är dedicerade inom området Industriell IoT och M2M och utvecklar både hård- och mjukvara. 2020 så slöt man ett samarbetsavtal med Ericsson, läs mera här: https://www.navigateworx.com/News/2020/0417/88.html

 • Programmering

  Behöver du egensnickrad kod på din produkt? Vi kan hjälpa dig! Vi har erfarna programmerare redo att anpassa produkterna åt… Läs mer »

 • Köpvillkor

  Läs våra allmänna köpvillkor här

 • OK

  Att välja rätt…

  Det kan vara svårt att veta exakt vilka produkter som behövs för att tillgodose just era behov, eller om produkt… Läs mer »

 • Moxa ikon

  Agenturer

  Cat AB jobbar med flera namnkunniga agenturer: MOXA, Advantech och Barix är några av de största och starkast etablerade på… Läs mer »