Bild på en vntrig vägtunnel och en Ethernet Switch som kan mata 60 W per port med PoE +
Översikt Förbättrad PoE+ Produktöversikt Mer information Kontakta oss

 

Förbättrad PoE + ger mer säkerhet i en smartare värld

Både anläggningar för allmännyttig service och publika vägar övervakas –liksom en mängd industrisektorer. Olika typer av kamerasystem och sensorer används för att skapa en smartare värld med ökad säkerhet och bättre framkomlighet.

För att tillgodose de växande kraven på anslutning och strömsättning av säkerhetsinfrastruktur har Moxa utvecklat Ethernetswitchar med PoE/PoE+ vilka fungerar som små kraftstationer och matar 36W eller 60W per port. Switcharna levererar full effekt till PTZ-kameror och trådlös utrustning, de finns i modeller från 4 PoE portar upp till 48 stycken Gigabit PoE+ portar.

Till skillnad från kommersiella PoE lösningar så har Moxas PoE lösningar funktioner för cybersäkerhet, snabb automatisk omkoppling vid fel inom några millisekunder och drifttemperatur mellan -40 grader Celsius och +75 C. Switcharna är designade för att uppfylla de hårda krav som finns inom utility, olja/gas sektorn, offshore, transport och smart city applikationer.

Applikation note

 

 

 

”PoE Surveillance Solution -application note”

Moxas lösning för PoE förbättringar

Bild som visar att Moxa PoE switch kan kopplas till och strömsätta IP-kameror, trådlösa enheter, Digital signage eller sensorer.

Power +

För att få ut det mesta från utomhuskameror för HD och PTZ kameror med fläkt, värmare, linstorkare eller IR funktioner så finns Moxas PoE+ switchar för video-, data- och strömöverföring.

* 36W PoE+ för flexibel spänningssättning
* 60W uteffekt för PTZ kameror eller annan avancerad utrustning
* Matningsspänning 12/24/48 VDC

Läs mer i ett datablad ”How Industrial PoE switches Facilitate Reliable Outdoor IP Surveliance networks”

Bild som symboliserar att Moxas PoE switchar har smart powering, smart, power diagnostik, smart power device management

Management +

Moxas Smart PoE teknologi betyder att PoE/PoE+ switcharna automatiskt känner av vilken nivå och spänningsklass som den inkopplade PD enheten har (Powered Device), det underlättar vid konfiguration och installation. Switcharna kan också utföra viss felsökning och automatisk starta om / göra reboot på inkopplade enheter.

 • * Stödjer PoE/PoE+ standard, men de kan även hantera icke standardiserad PD-eheter.
  * Automatisk kontroll av inkopplade enheter och möjlig reboot.

Bild åp Moxa switch och symbol för låst dörr

Cybersecurity +

Switcharna är framtagna för att användas i system som är verksamhetskritiska, i system oundgänglig för driften eller utrustning som behövs för att säkerställa allmän säkerhet. Funktionerna för cybersäkerhet i Moxas PoE switchar bygger på standarden IEC 62443 och definieras för Industrial Automation and Control Systems (IACS).

 • * Cybersecurity på enhetsnivå.
 • * Stödjer säker integration på systemnivå för ökat skydd mot cyber attacker.
 • * Stödjer MXstudio för säkrare övervakning i nätverket.

 • Programmering

  Behöver du egensnickrad kod på din produkt? Vi kan hjälpa dig! Vi har erfarna programmerare redo att anpassa produkterna åt… Läs mer »

 • Köpvillkor

  Läs våra allmänna köpvillkor här

 • OK

  Att välja rätt…

  Det kan vara svårt att veta exakt vilka produkter som behövs för att tillgodose just era behov, eller om produkt… Läs mer »

 • Moxa ikon

  Agenturer

  Cat AB jobbar med flera namnkunniga agenturer: MOXA, Advantech och Barix är några av de största och starkast etablerade på… Läs mer »