Guangzhou Navigateworx Technologies Co., Ltd är en specialiserad hårdvarutillverkare för IIoT / M2M med fokus inom de cellulära lösningarna och nästa generations mobilnätverk.

NavigateWorx vision är att delta vid frontlinjen för avancerad teknik både inom det industriella sakernas internet, IIoT och för lösningar inom maskin till maskin segmentet, M2M, för att därmed kunna ge sina kunder både praktiska och pålitliga lösningar. 

NavigateWorx har sedan flera år arbetat med Cellulära VPN Routrar. De Linux-baserade routrarna Cat har i sortimentet har ett innovativt koncept med applikationer, detta tillsammans med möjligheten att koppla dem mot ett administrativt system och en ruggad design gör dessa routrar högintressanta för industrin.

Det finns en enklare modell för 4G, medan NR500 serien med de cellulära teknikerna 2G/3G/4G kommer i flera varianter, anpassade för olika behov. Gemensamt för alla dessa är att det finns ett antal olika appar som man kan ladda in och listan växer ständigt. Även kundanpassade appar går att ordna. Device Management Platform – DMP, är också något de har gemensamt. Det är ett administrativt system till för att övervaka enheterna med och man kan välja att ha det själv, låta oss eller NavigateWorx administrera själva serverparken. Möjlighet till övervakning, konfigurering och massuppdatering gör det till ett enkelt val. Cat AB har satt upp en egen DMP för att visa på enkelheten och möjligheten till en lokal installation. Kontakta oss gärna för en demo. Genom att klicka på länkarna nedan kan du läsa mer om respektive produkt och ladda ner datablad. 

NR300 VPN-router från Navigateworx Device Management Platform from NavigateWorks for NR300 and NR500 series NR500 family consist of Pro, Standard and No Cellular series
NR300 DMP NR500-P4G
NR500-S4G

En 5G Router är under utveckling och finns redan nu tillgänglig i en prototypserie.

 

mobilrouters för det industriella sakernas Internet. NavigateWorks NR500 serien med DMPför energi, transport, inteligenta transportsystem eller applikationer inom miljö
NavigateWorxs fokus är främst inom området Industriell IoT och M2M, de utvecklar både hård- och mjukvara. 2020 så slöt man ett samarbetsavtal med Ericsson, läs mera här: 
https://www.navigateworx.com/News/2020/0417/88.html

Med olika appar kan kundanpassningar enkelt utföras.

• Cellulära lösningar inom IIoT och M2M.
• Utveckling i framkant, en fungerande 5G router är redan tillgänglig.
• VPN och säkerhetsfunktioner, men ändå enkelt.
• Cat ser framemot ett gott samarbete och en pålitlig leverantör som kan erbjuda det senaste inom cellulära produkter för industriellt bruk.

Välkommen till Cat och NavigateWorx.


 • Programmering

  Behöver du egensnickrad kod på din produkt? Vi kan hjälpa dig! Vi har erfarna programmerare redo att anpassa produkterna åt… Läs mer »

 • Köpvillkor

  Läs våra allmänna köpvillkor här

 • OK

  Att välja rätt…

  Det kan vara svårt att veta exakt vilka produkter som behövs för att tillgodose just era behov, eller om produkt… Läs mer »

 • Moxa ikon

  Agenturer

  Cat AB jobbar med flera namnkunniga agenturer: MOXA, Advantech och Barix är några av de största och starkast etablerade på… Läs mer »